Välkommen till vår modebutik!
filter
Sök

KÖPVILLKOR

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkterna, priser, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta vår kundtjänst. Du måste vara 18 år eller ha målsmans godkännande vid beställning.

Priser & produkt
Priserna i butiken anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25 % moms. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel, samt förbehåller oss rätten att justera priser utan föregående avisering (gäller ej redan lagda ordrar).

Frakt & leverans
Vi levererar i dagsläget bara inom Sverige. Vi använder PostNord och DHL som transportör. Normala leveranstider är 1-4 arbetsdagar från det att vi mottagit din beställning. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) så kontaktar du vår kundtjänst.

Fast fraktavgift 29 kr. 
Fri frakt över 500 kr.

Mindre sändningar skickas som post via PostNord. Större försändelser skickas via DHL till ditt närmaste ombud och du hämtar ut det efter att du blivit aviserad via sms, e-post eller brev.

Betalningssätt
I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Fakturor skickas ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se.

Klarna Checkout

Personuppgiftslagen (PUL)
Vi följer personuppgiftslagen sedan den trädde i kraft 1998. Du kan alltid begära rättelse, utdrag samt att vi tar bort dina uppgifterna från vårt register.

Retur
Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen. Fyll i retursedeln du fick med i leveransen. Handläggningstiden för returer/byten är upp till 14 dagar.

Ångerrätt:
Du har en generell lagstiftad 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara som du beställt. Produkten skall vara i säljbart skick med oskadad förpackning. Vid nyttjande av ångerrätt står vi för returfrakten. Vid nyttjande av ångerrätten återbetalas hela summan.

Byte:

Vid byte av produkt gäller följande:
- Vi står för returfrakten tillbaka till oss.
- Vi står för att skicka ut den nya produkten till dig.

Reklamation
Kontakta vår kundtjänst för att göra en reklamation. Vid beviljad reklamation skickar vi en förbetald returfraktsedal och anvisningar till dig. Meddela alltid eventuell reklamation snarast möjligt. Handläggningstiden för ett reklamationsärende är upp till 14 dagar.

Ej uthämtade paket
Hämtar du ej ut dina varor som du beställt så debiteras du vår kostnad för att skicka ditt paket fram och tillbaka samt lagerkostnad. Kostnaden för detta är för närvarande 250 kr. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp.

Force Majeure
Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande såsom arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll. Företaget ansvarar heller aldrig för direkt eller indirekt skada/förlust som kan uppstå för kund.

Stänga